Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

OTVORENJE SUNDANCE BEACH CLUBA U SKLOPU VALAMAR GIRANDELLA RESORTA 4*/ 5*

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje Sundance Beach Cluba u četvrtak, 08.06.2017., od 23:00 sata. Posjetite nas u novootvorenom Valamar Girandella Resortu 4*/ 5*! Samo za Vas, povodom otvorenja, osigurali smo promotivne cijene pića uz vrhunsku zabavu do ranih jutarnjih sati.

 

Svojim izvedbama oduševit će Vas pet prekrasnih dama iz Velike Britanije, poznatije kao „High on Heels“. Također, zadivit će Vas spektakularna točka „Glitter Ball Contortion Act“ koja se sastoji od zadivljujućih pokreta koji se izvode na vrhu disko kugle. Uz vrhunsku atmosferu, moći ćete uživati i u pogledu na spektakularni vatromet iznad Rapca.

 

Sundance Beach Club, smješten na savršenoj lokaciji iznad plaže Sundance, svojim će gostima pružati jedinstveno iskustvo i nezaboravnu zabavu. Gosti Beach Cluba moći će se osvježiti svojim najdražim pićem iz širokog izbora pića i koktela te uživati u predivnom pogledu koji se pruža iz vrta ili lounge dijela pored plitkog bazena. U večernjim će satima Sundance Beach Club svojim gostima osigurati vrhunsku zabavu uz nastupe poznatih DJ-a, nezaboravne koncerte i bogati show program.

 

Veselimo se zajedničkom druženju!

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI