Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

Spektakularnim vatrometom najavljen prvi Rabac Open Air festival

Brojni posjetitelji i stanovnici Rapca i Istre okupili su se na svečanom otvorenju Valamar Girandella Resorta 4*/ 5* i Family Life Bellevue Resorta 4* u Sundance Beach Clubu, u sklopu kojeg je najavljen i Rabac Open Air festival, događanje koje će sve do 31. kolovoza svojim zabavnim programom Rabac i Labin učiniti nezaobilaznom destinacijom cjeloljetne zabave za sve generacije.

 

Nastupom prekrasnih dama iz Velike Britanije, poznatijih kao „High on Heels“ Rabac je i službeno postao pravo mjesto za ljetne provode. Osim u glazbenom programu, gosti su uživali u izvanrednoj izvedbi „Glitter Ball Contortion & Acrobalance Act“ i zadivljujućim pokretima izvedenima na vrhu disko kugle. Svečano otvorenje i užarenu atmosferu dodatno je upotpunio i spektakularni vatromet iznad Rapca.

 

Osim u bogatom programu Rabac Open Air festivala, posjetitelji će tijekom ljeta moći uživati i u novootvorenom Sundance Beach Clubu. Klub je smješten na lokaciji iznad plaže Sundance, gdje će se gosti moći osvježiti svojim najdražim pićem iz širokog izbora pića i koktela, uživati u predivnom pogledu ili ljenčariti u lounge dijelu pored bazena. U večernjim će satima Sundance Beach Club svojim gostima osigurati vrhunsku zabavu uz koncerte, nastupe poznatih DJ-a i bogati show program.

 

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI