Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

Rabac Open Air na dvije lokacije donosi brojne filmske hitove

Od ponedjeljka Rabac postaje nezaobilazno odredište za sve ljubitelje filma pod zvjezdanim nebom. Open Air Cinema dio je programa Cinema and Theatre, a svi zainteresirani moći će do 18. kolovoza uživati u besplatnim filmskim projekcijama na dvije lokacije.

Srijedom i petkom, ljubitelji sedme umjetnosti uživat će u prekrasnom ambijentu na bazenu Case Valamar Sanfior, dok je ponedjeljak rezerviran za filmske projekcije na bazenu Oliva u sklopu Maslinica Resorta.

Prvi Open Air Cinema u Rapcu, u ponedjeljak u 21 sat, otvara projekcija popularnog animiranog filma Potraga za Dory, u srijedu je na rasporedu zabavni film Vuk s Wall Streeta, dok će u petak gledatelji moći pogledati i višestruko nagrađivani film Captain Fantastic. Tijekom srpnja i kolovoza, uz nezaobilazne kokice, prikazivat će se filmovi za sve uzraste, od blockbustera i komedija do animiranih filmova za najmlađe. Oskarom nagrađeni Dobri dileri iz Dallasa i 12 godina ropstva, svjetski hit Igre gladi: Plamen, te filmska animirana verzija kultnog remek djela Mali princ samo su neki od filmova u kojima će moći uživati domaći kao i svi posjetitelji Rapca.

Rabac Open Air festival cijelo će ljeto, sve do 31. kolovoza domaćim i stranim gostima kroz četiri različita programa pružati raznolik zabavan program za sve generacije.

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI