Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

Akrobati i žongleri do suza nasmijali publiku u Rapcu

Sinoć je pred mnogobrojnom publikom na pozornici kod svjetionika ispod Hotela Valamar Sanfior održan prvi ovogodišnji Cabaret show, a atmosferi je dodatno pridonijela magična kulisa crvenog mora i neba prošaranog oblacima.

Prvi ovogodišnji Circus in the City by Cirkobalkana u sklopu Rabac Open Air festivala započeo je šetnjom lungomarem u dva smjera, od svjetionika prema Rivi te prema Valamar Girandella Resortu i Family Life Bellevue Resortu. Izvođači obučeni u retro kupaće kostime s raznim popratnim rekvizitima animirali su i nasmijavali prolaznike i kupače te se igrali s njihovim ljubimcima.

Nakon ludorija na promenadi, atraktivan je program nastavljen na pozornici kod svjetionika gdje su okupljeni uživali u impresivnim akrobatskim točkama i atraktivnim vještinama spretnih cirkusanata koji su okupljene zabavljali održavanjem ravnoteže na žici, žongliranjem noževima na monociklu te ostalim vratolomijama. Publika se odlično zabavljala i izvođače nagrađivala pljeskom nakon svake točke, a najviše ovacija izazvao je Stageobik – zabavan, kostimirani aerobik. Okupljeno mnoštvo jedva čeka novi susret sa cirkusantima, idućeg utorka, i tako sve do 15. kolovoza, na istoj lokaciji.

 

 

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI