Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

Prvi Istra Inspirit na Rabac Open Air festivalu

Interaktivna obiteljska zabavno-edukativna priča Istra Inspirita ovog je vikenda okupila mnoštvo malih i velikih ljubitelja gusarskih avantura koji su uživali u uzbudljivoj predstavi Morganovo blago u parku ispod Hotela Valamar Sanfior.
Posjetitelje je dočekao pravi gusarski show uz obilje pjesme, plesa, vratolomija na drvetu i plesa sirena na svili. Potraga za blagom i borba za vlast između dva gusarska klana, zloglasnog kapetana Henryja Morgana i gusarice Jenny Malone, završila je tužnom sudbinom jednog od gusarskih brodova, a gledateljima su zorno prikazale neobičan život gusara.
Nakon uzbudljive potrage prepune akcije, mačevanja i borbe za zlatnicima, avantura je završila impresivnim fireshow performansom uz prekrasnu kulisu plaže s pogledom na otok Cres. Baklje, finalni dvoboj gusara te gusarske pjesme svim su avanturistima pružili čaroban završetak večeri.
Istra Inspirit interaktivni program održavat će se u parku ispod Hotela Valamar Sanfior svake subote, zaključno s 12. kolovozom.

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI