Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

Koncertom Elementala završava prvi Rabac Open Air

Velikim besplatnim koncertom grupe Elemental u srijedu, 23. kolovoza u 22 sata u rabačkom Sundance Beach Clubu završava ovogodišnje izdanje festivala Rabac Open Air. Elemental, koji glazbenom scenom vlada već gotovo dva desetljeća, građanima Rapca i njihovim gostima za kraj će priuštiti pravi tulum za pamćenje.

Ovaj zagrebački band, iza kojeg stoji sedam studijskih albuma, ističe se po tekstovima i snažnim porukama svojih pjesama, a jedinstvena kombinacija rapa, funka te prizvuci soula i rocka čine njihove nastupe inovativnim glazbenim doživljajem. Na repertoaru će se u srijedu uz Goli i Bosi, za koju su prošle godine osvojili Porin za pjesmu godine, naći i brojni drugi bezvremenski hitovi kao što su Priroda i društvo, Malena, Iz dana u dan, Male stvari i drugi.

Nakon brojnih događanja, koncerata, kino projekcija na otvorenom, Princess Ball kao i Istra Inspirit doživljaja za sve generacije, poznati hip hop hitovi tako će ispratiti uspješni festival uz koji je ljeto u Rapcu bilo posebno veselo i živo.

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI