Rabac Open Air privukao više od 26 tisuća posjetitelja

O festivalu

Festival stiže u Rabac

Ove godine, po prvi puta predstavljamo festival života u Rapcu, koji na ulice i trgove donosi kvalitetan zabavan program za uživanje tijekom cijelog ljeta! Od 8. lipnja do 31. kolovoza Rabac postaje velika pozornica na otvorenom. Raznovrstan program, dobra glazba i urbani ritmovi, kino i kazališni program, posebna događanja i koncerti obogaćuju ljetne doživljaje i stvaraju nezaboravne uspomene za sve posjetitelje.

Moto festivala jest slaviti život, ljepotu života i malih životnih užitaka – a koje je bolje doba za to od ljeta?

Hotelska tvrtka Valamar Riviera pretvorila je svoju viziju da “svakom gostu svaki dan pruži neizbrisive uspomene” u stvarnost postavši inicijator, partner i glavni sponzor Rabac Open Air Festivala. Valamarovi objekti na samoj obali Rapca čine savršenu kulisu većine festivalskih događanja. Rabac Open Air Festival podržava i Turistička zajednica Labin – Rabac, čiji je cilj neprekidno unaprjeđivati imidž Rapca kao jedne od vodećih hrvatskih turističkih destinacija.

Festivalski program sastoji se od ukupno četiri kategorije programa: Street Performance, Street Music, Cinema and Theater i Special events.

Street Performance nudi niz raznovrsnih događanja pa svatko može pronaći nešto za sebe. Circus in the City – Performed by Cirkobalkana utorkom pretvara Rabac u cirkus na otvorenom. Ulice zauzimaju žongleri, hodači na štulama, akrobati i gutači vatre, a kulminaciju programa čini završni nastup kod svjetionika na šetnici ispod Hotela Valamar Sanfior. Nedjeljom, u sklopu programa Princess Ball možete kročiti u bajkovit svijet poznatih crtanih likova i zaplesati na balu s „pravim“ princem i princezom.

U sklopu Cinema & Teatar programa svi filmofili će doći na svoje jer tri puta tjedno tijekom trajanja festivala mogu uživati u Open Air Cinema programu uz filmove različitih žanrova. Subote su rezervirane za interaktivni edukativno-zabavni program Istra Inspirit namijenjen cijeloj obitelji prikazujući sve posebnosti Rapca kao i Labina, od mitova i legendi do gastronomije.

Očekuju nas i posebna događanja, nakon službenog otvaranja festivala, u dva termina tijekom srpnja i kolovoza, kada će vas zabavljati hrvatski bendovi!

Ne propustite ljetne doživljaje koje ćete pamtiti zauvijek!

Vidimo se u Rapcu!

Valamar Girandella Resort 4*

Doživite vrhunski komfor u novom suvremeno uređenom premium resortu u Rapcu.

Family Life Bellevue Resort 4*

Obiteljski hotel u Rapcu, 150m od plaže. Borova šuma, pogled.

Hotel Valamar Sanfior 4*

Hotel u Rapcu, 10 min hoda do centra. 50m od plaže.

GLAVNI SPONZOR

SPONZORI DOMAĆINI

ORGANIZATOR

PROGRAMSKI PARTNERI

OSTALI SPONZORI